Voorjaarsconcert 2018

18 maart 2018

Voorjaarsconcert 2018

Twee week geleden heeft de muziekvereniging zijn eerste voorjaarsconcert gehouden van dit jaar. Dit op uitnodiging van de Stichting van Oeckelen Orgel Muntendam. De foto’s van dit concert staan reeds op de website en zijn hier te bekijken: Foto’s Voorjaarsconcert Muntendam 2018.

Naast dit voorjaarsconcert organiseert Muziekvereniging Prins Bernhard ook dit jaar weer zijn eigen voorjaarsconcert. Dit gebeurt op 24 maart in Café Restaurant Jachthaven te Termunterzijl. Het concert staat dit jaar in het thema Disney, waarmee het concert voor zowel jong als oud is. Het entree is gratis en we beginnen om 20:00. Kom ook gezellig langs en geniet deze avond van onze muzikale klanken!