PB Bloazers

Dweilorkest

Het dweilorkest is een onderdeel van de muziekvereniging ‘Prins Bernhard’ uit Termunten. De letters “PB” van “PB Bloazers” verwijzen naar muziekvereniging “Prins Bernhard” en “bloazers” is het Groningse woord voor blazers.

Het dweilorkest ‘PB Bloazers’ is begin 2010 opgericht en bestaat uit een aantal enthousiaste muziekanten die muziek en plezier maken voorop hebben staan. Ons repertoire bestaat naast swingende nummers ook uit lekkere meezingers, waarmee wij ook uw evenement muzikaal kunnen opvrolijken.

Repertoire

Wij hebben een breed repertoire aan muzieknummers. De genres lopen uit een van bekende nummers tot oude klassiekers.

Amazing grace too
Anton aus Tirol
Busje komt zo
Dan volg je haar benen